Utrechter neergestoken bij roofoverval

UTRECHT - In Utrecht is een 31-jarige man neergestoken bij een roofoverval in Park De Watertoren in Overvecht. Het slachtoffer is met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis overgebracht. Hij verkeert niet in levensgevaar.
De Utrechter fietste zaterdagochtend vroeg door het park toen hij werd aangesproken door twee mannen. In eerste instantie vroegen zij hem om een vuurtje, maar daarna moest hij zijn spullen afgeven. De man verzette zich en werd toen neergestoken.
De twee daders zijn vervolgens zonder buit weggerend richting winkelcentrum Overvecht. De politie heeft hen niet meer kunnen aanhouden. Het gewonde slachtoffer heeft nog op eigen kracht naar huis kunnen lopen. Een huisgenoot heeft vervolgens 112 gebeld.
Signalement van de daders:
Marokkaans uiterlijk met kort zwart haar, ongeveer 35 jaar oud. Zij droegen beiden een spijkerbroek en een zwart lederen jas.
De politie is bezig met een onderzoek en zoekt nog naar getuigen. Heeft u informatie over deze zaak, belt u dan naar telefoonnummer 0900-8844 district Utrecht noord.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.