RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Amstelveen bedroefd om vertrek Van Zanen

1/2
UTRECHT -

Veel inwoners van Amstelveen zullen hun burgemeester Jan van Zanen missen als hij straks in Utrecht aantreedt. De Utrechtse gemeenteraad besloot de VVD'er dinsdag voor te dragen als opvolger van Aleid Wolfsen.

Dat betekent dat Amstelveen het straks na ruim acht jaar zonder Van Zanen moet stellen. Een gemis, vinden veel mensen. "Heel erg jammer", reageert een inwoonster. "Het is een heel gewone man. Heel open, hartelijk en sociaal invoelend", vindt ze.


FIETS

Een andere inwoner omschrijft Van Zanen als een gemoedelijke man die niet echt opvalt. "Je ziet hem vaak rondfietsen, hij zit opvallend vaak op de fiets."

Met een grote crisis is hij in Amstelveen nooit geconfronteerd, maar goed heeft hij het wel gedaan, vindt een inwoner. "Hij heeft goed inzicht in zaken en doet het op een heel relaxte manier."

Amstelveen kan nog een paar maanden wennen aan het komende vertrek van Van Zanen. In Utrecht gaat hij direct na de jaarwisseling aan de slag.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -