Kleuter weer thuis na scooterongeluk in Utrecht

UTRECHT - De kleuter die zondag aangereden is op de Rijnlaan in Utrecht is weer thuis. Dat laat vader Mario Kieft weten. "Het is echt ongelooflijk dat hij nu al weer thuis is," zegt hij tegen RTV Utrecht
Zondag werd de 4-jarige Jeroen aan het begin van de avond geschept door twee jongens op een snorscooter. Hij was net bij zijn vader uit de auto gestapt en werd meters meegesleurd. De jongen belandde met ernstige verwondingen in het ziekenhuis. Hij heeft onder meer een schedelbasisfractuur.

GEEN COMPLICATIES

"Er zijn geen complicaties en Jeroen moet nu herstellen", zegt zijn vader. "Van de doktoren mag hij dat gelukkig thuis doen." Het is nog niet duidelijk of hij blijvende schade heeft overgehouden aan het ongeluk.
De daders reden volgens de politie zonder licht en met een veel te hoge snelheid over de Rijnlaan in de Utrechtse Riverenwijk. Na de aanrijding gingen de twee lichtgetinte jongens er met dezelfde snelheid weer vandoor. Kieft kan nog altijd niet begrijpen dat de daders hun actie voor zichzelf kunnen rechtvaardigen.

TIPS

De politie heeft meerdere tips binnengekregen over de daders, onder meer na aandacht van de zaak in Bureau Hengeveld en U Vandaag.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.