Onrust na aanranding in Utrecht

Fragment van een van de WhatsApp-berichten die circuleren
Fragment van een van de WhatsApp-berichten die circuleren © RTV Utrecht
UTRECHT - In Utrecht is een meisje op straat aangevallen en gedwongen tot seksuele handelingen. Op WhatsApp circuleren al een tijdje berichten over de schokkende zaak, die met name onder vrouwen voor onrust zorgen.
Het 18-jarige slachtoffer werd vorige week donderdag in de vroege morgen in de Kerkstraat aangesproken door een man die geld wilde. Toen ze zei dat ze dat niet had, dwong hij haar tot seksuele handelingen. Daarna verdween hij in de richting van de Kruisdwarsstraat.

SIGNALEMENT

De recherche is een groot onderzoek gestart en zoekt getuigen die donderdag 14 november rond 5:00 uur iets hebben gezien in de omgeving van de kruising van de Kerkstraat met de Nachtegaalstraat. De dader is ongeveer 30 jaar oud en zeker 1.80 meter lang. Hij heeft een getinte huid, kort zwart haar en droeg een blauwe spijkerbroek met een donkere gewatteerde jas.
In de WhatsApp-berichten die in Utrecht de ronde doen, roepen mensen elkaar op om 's nachts op straat goed uit te kijken en wordt vrouwen op het hart gedrukt niet alleen over straat te gaan.

Onrust na aanranding in Utrecht

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.