RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Politie ontvangt 90 tips over Heulmeisje

MAARSBERGEN -

De tv-uitzendingen van Opsporing Verzocht en het Duitse Aktenzeichen over het Heulmeisje hebben in totaal negentig nieuwe tips opgeleverd.

Ook zijn er in totaal zes nieuwe namen genoemd van mogelijke slachtoffers, meldt de politie. De namen worden samen met de Duitse politie onderzocht.

Het onbekende meisje werd in 1976 dood gevonden op een parkeerplaats bij Maarsbergen. De politie maakte vorige week een nieuwe gezichtsreconstructie openbaar en omdat het slachtoffer vermoedelijk uit Duitsland kwam, kreeg de zaak ook daar aandacht. Ook Bureau Hengeveld besteedde aandacht aan het Heulmeisje.

Van het Heulmeisje is door forensisch onderzoek inmiddels bekend dat ze de eerste 7 jaar van haar leven in de Duitse Eifel heeft gewoond. De laatste maanden van haar leven bracht ze waarschijnlijk in Oost-Europa door.

Het meisje kreeg zeker een jaar zeer eenzijdige voeding. Dat kan er volgens de politie op wijzen dat ze gevangen gehouden werd. Volgens nieuwe onderzoeksgegevens wordt haar leeftijd geschat op 12 tot 15 jaar oud.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -