"Getuige Edese verkrachting mogelijk uit Veenendaal"

VEENENDAAL - De politie zoekt in Veenendaal naar een getuige die mogelijk meer kan vertellen over de verkrachting van een vrouw in Ede, vorige week dinsdagavond in een tunnel aan de Darwinstraat.
De vrouw reed op de fiets over de Maxwellstraat vanuit de richting Ede in de richting Veenendaal, toen ze door de verkrachter van haar fiets werd getrokken. Er zouden meerdere vrouwen zijn lastiggevallen door deze man.
Volgens de politie maken veel Veenendalers ook gebruik van die fietstunnel en kunnen ze mogelijk iets gezien hebben. De politie is vooral op zoek naar een man met krullerig haar die op een racefiets zat. Hij week uit voor de verdachte die op dat moment het slachtoffer passeerde.
De politie heeft de afgelopen weken twee keer een passantenonderzoek gehouden. Maar dat heeft geen concrete tips opgeleverd.
De dader wordt midden 20 geschat en is ongeveer 1.70 m lang. Hij heeft mogelijk een getint uiterlijk en droeg een donkere spijkerbroek, een zwart winterjack met capuchon en hij reed op een fiets. Ook droeg hij op zijn rug een donkere rugzak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.