Politie staakt dreggen voor moordonderzoek Leidsche Rijn

© RTV Utrecht
LEIDSCHE RIJN - De politie is gestopt met dreggen in de Eschersingel in Leidsche Rijn. De hele dag hebben rechercheurs daar met een magneet de bodem van het water afgezocht in een poging de moord op de 41-jarige Altan S. op te lossen.
S. werd twee weken geleden in de deuropening van zijn huis aan de Eschersingel doodgeschoten. Van de daders en het wapen ontbreekt nog elk spoor, vandaar het onderzoek vandaag.
De politie doet een hernieuwde oproep aan eventuele getuigen om zich te melden. Mogelijk zijn de daders gevlucht in een auto en de politie hoopt dat buurtbewoners iets gehoord of gezien hebben. Maandagavond wordt besloten of dinsdag verder wordt gezocht in het water in Leidsche Rijn.
Altan S. was in meerdere rechtszaken verwikkeld. Zo stond hij binnenkort terecht voor witwaspraktijken en het bezit van hasj en cocaïne. Ook liep er een zaak tegen hem wegens huiselijk geweld.
Politie en Justitie onderzoeken of de schietpartij met de rechtszaken te maken heeft. De advocaat van S. zegt dat het onderzoek weinig zal opleveren en dat het motief voor de moord onduidelijk is.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.