Onrustig avondje in vissersdorp

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - In Bunschoten-Spakenburg is de zaterdagavond erg onrustig verlopen. Bij de Turfwal ging een menigte op de vuist na een uit de hand gelopen discussie.
Om de vechtpartij te stoppen, mengden agenten zich in de groep. Een 23-jarige man bleef vechten en werd aangehouden. Hij verzette zich hevig en sloeg de agenten. Na enige tijd kon hij toch onder controle worden gebracht. Andere agenten moesten omstanders op afstand houden. Een 19-jarige man zag in de tussentijd nog kans de 23-jarige man te slaan. Hij is later ook aangehouden. Twee andere personen werden aangehouden omdat ze niet wilden luisteren naar de politie.
Op de Molenstraat werd zaterdagavond een baldadige man aangehouden nadat hij een fles bier kapot had gegooid. De man begon te schelden omdat hij van agenten een boete kreeg. Zijn broer deed er nog een schepje bovenop en beledigde de agenten. Ook hij werd aangehouden.
De politie is ook druk in de weer geweest met een dronken automobilist uit Bunschoten-spakenburg. De man werd 's avonds op de Westdijk betrapt en 's nachts op de Hoekstraat. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed, het rijden zonder rijbewijs en het rijden tijdens een rijverbod.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.