Instellingen

Jaarbeurs baalt van megaroof Omroep Max

UTRECHT - De Jaarbeurs in Utrecht betreurt de grote diefstal op het terrein. Uit twee vrachtwagens werd dit weekend voor drie ton aan apparatuur gestolen, die nodig was voor een tv-registratie van Omroep Max.
De Jaarbeurs zegt altijd een veilige plek te zoeken voor leveranciers. Maar het is volgens woordvoerder Charlotte Braun onmogelijk om de immense parkeerterreinen rondom het Utrechtse beurscomplex constant te bewaken. De vrachtwagens met de gestolen tv-apparatuur stonden op één van die parkeerplaatsen.

5000 EURO

Braun is er tegenover RTV Utrecht duidelijk over: "De constante bewaking is eigenlijk praktisch niet mogelijk vanwege de omvang en open structuur van onze pleinen. We hebben het eigenlijk over vier grote terreinen met meer dan 6500 parkeerplaatsen. Maar we proberen alles natuurlijk wel altijd zo goed mogelijk te monitoren."
Volgens de Jaarbeurs is het niet eerder gebeurd dat vrachtwagens op het terrein zijn leeggeroofd. Omroep MAX looft 5000 euro uit voor degene die de gestolen apparatuur terugbezorgt, maar tot nu toe zijn de spullen nog steeds spoorloos.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.