Bouw begonnen op Utrechtse Camping De Berekuil

UTRECHT - In Utrecht werd dinsdag de eerste paal geslagen voor de grote verbouwing van Camping De Berekuil. Nieuwe eigenaar Ton Oostveen heeft grote plannen met het terrein. De projectontwikkelaar wil negentig chalets bouwen, trekkershutjes neerzetten en een grasveld met natuurzwembad aanleggen.
Vaste huurders krijgen een nieuwe plek aan één zijde van de camping. Als de andere kant leeg is dan komen daar nieuwe vakantiewoningen om te verhuren.
Oostveen pakt de zaken dus groot aan terwijl de gemeente en de projectontwikkelaar nog geen overeenstemming hebben bereikt over het terrein. Feitelijk is Oostveen dus niet de eigenaar van de grond maar daar doet hij zelf mysterieus over: "ik ben er wel uit met de gemeente maar de gemeente weet dat zelf nog niet."
De projectontwikkelaar is dus optimistisch over de toekomst. Volgend voorjaar moet de eerste fase klaar zijn en over een jaar begint fase twee. Als de Tour de France naar de stad komt, moet de camping pico bello zijn.
De gemeente zegt trouwens dat Oostveen voorlopig geen eigenaar kan worden van de camping. Volgens een woordvoerder van de gemeente wachten ze nog op aanvullende informatie over de verkoop van de Berekuil.

Bouw begonnen op Utrechtse Camping De Berekuil

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.