Regio helpt dj's in Glazen Huis

© Serious Request 3FM
PROVINCIE UTRECHT - In de hele regio zijn acties opgezet om geld in te zamelen om de dj's van de radiozender 3FM in het Glazen Huis te ondersteunen. Het geld gaat naar het Rode Kruis voor maatregelen tegen diarree.
Leerlingen van het Via Nova College in Leidsche Rijn zijn woensdagmorgen begonnen met een sportmarathon om geld in te zamelen. De kinderen sporten daarvoor tot 19 uur. Op het Christelijk College Zeist (CCZ) gaan leerlingen donderdag zelfgemaakte zeepjes verkopen voor het goede doel.
De jeugdafdeling van het Rode Kruis in De Bilt gaat voor de bestrijding van diarree dit weekend toiletrollen verkopen en 15 leden van de Utrechtse roeivereniging Viking gaan komend weekend de Elfstedentocht roeien voor de actie van 3FM.

ON AIR RADIO

Nieuwegein krijgt dit weekend een eigen glazen huis. Negen dj's van On Air Radio zullen dit weekend non-stop radio maken in het voormalige pand van Free Record Shop in winkelcentrum City Plaza.
Ze roepen inwoners op om geld in te zamelen en die opbrengst zullen de Nieuwegeinse radiomakers overdragen aan hun 3FM-collega's in Leeuwarden.
De jaarlijkse actie van de radiozender gaat woensdagavond van start. Dan sluit turner Epke Zonderland de drie dj's Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Paul Rabbering op in het glazen huis in Leeuwarden.

Sportmarathon voor Serious Request
Regio helpt dj's in Glazen Huis

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.