Drukbezochte herdenking omgekomen acteur Fast&Furious

NIEUWEGEIN - In Nieuwegein waren zondagmiddag duizenden autoliefhebbers bij de 'memorial day' voor de onlangs overleden acteur Paul Walker. De filmster, bekend van de 'Fast and the Furious'-films, kwam eind vorige maand om het leven door een auto-ongeluk.
Fans van Walker hebben de herdenking georganiseerd. Er waren onder meer replica-auto's uit de filmserie aanwezig. Autoliefhebbers uit het hele land zijn naar de herdenking gekomen en er waren ook bezoekers uit Duitsland en België.
Bezoekers van het evenement in Nieuwegein konden een condoleanceregister tekenen, dat naar de nabestaanden in Amerika wordt opgestuurd. De herdenking verliep zonder incidenten, laat de politie aan RTV Utrecht.
Eerder deze maand was er al een drukbezochte herdenking voor de acteur bij de Rotterdamse Kuip, waar een minuut stilte en een minuut lawaai werd gemaakt.
De veertigjarige acteur kwam om het leven toen de auto waarin hij zat met hoge snelheid tegen een lichtpaal klapte. De auto brandde vervolgens uit. Walker en zijn financieel adviseur Roger Rodas kwamen daardoor om het leven.

Gesprek met organisator Pim Klunder van de memorial day

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.