Seks op parkeerplaats Utrechtse kinderopvang

UTRECHT - Het parkeerterrein van kinderopvang De blauwe pinguïn in de Utrechtse wijk Oog in Al wordt mogelijk gebruikt als seksplek. Meerdere malen zijn er condooms en lege drankverpakkingen aangetroffen op het terrein dat grenst aan de crèche.
Dat blijkt uit een brief die door het kinderdagverblijf is verstuurd aan omwonenden. De blauwe pinguïn roept buurtbewoners op om alert te zijn op seksende stelletjes op de parkeerplaats.
In de brief staat dat er volgens een achterbuurman twee a drie keer per week auto's midden in de nacht zonder koplampen de parkeerplaats op rijden. Buurtbewoners bevestigen het verhaal tegenover RTV Utrecht.
Een omwonende zegt dat een oude fabriek in de buurt van de crèche eerst gebruikt werd als afwerkplek. "Omdat het gebouw gesloopt wordt en er tegenwoordig hekken omheen staan, zoeken de jongelui nu ergens anders een plekje." Volgens de buurtbewoonster ondervinden zij en haar buren geen overlast van de parkeerplek.
Het kinderdagverblijf heeft inmiddels maatregelen genomen en laat voortaan 's nachts de lampen aan in een aantal ruimten op de begane grond die grenzen aan het parkeerterrein. Ook is er een buitenlamp besteld met een bewegingssensor. Daarnaast heeft de crèche contact gehad met de wijkagent over het probleem.

Seks op parkeerplaats Utrechtse kinderopvang

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.