"Gooi parkeertarieven Woerden omlaag"

WOERDEN - Het CDA in Woerden wil het centrum een boost geven. Een zogeheten winkelmanager moet dat gaan waarmaken. Dat staat in het verkiezingsprogramma van de lokale christendemocraten.
Het CDA heeft de ondernemers hoog zitten en vindt dat ze wel wat hulp kunnen gebruiken. Zo zouden daarom de parkeertarieven omlaag moeten om het voor het winkelend publiek aantrekkelijker te maken om in Woerden te shoppen.
Ook zouden winkels geconcentreerd moeten worden in het stasdshart en niet in de toevoerstraten, zoals de Leidsestraatweg. Een winkelmanager zou bij het ontwikkelen van die plannen een schakel kunnen zijn tussen de gemeente Woerden en de ondernemers.

RIJN

In Woerden zijn momenteel trouwens meer initiatieven om de binnenstad een boost te geven. Zo is er het plan om de Rijn uit te graven. Door de rivierloop in de Rijnstraat te herstellen, hopen de initiatiefnemers het centrum aantrekkelijker te maken. Via de site rijngracht.nl proberen ze Woerden enthousiast te maken over het plan.
Het CDA kijkt met belangstelling naar het plan om de Rijn opnieuw uit te graven, maar wil niet dat de gemeente er geld aan uit geeft.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.