Utrechtse automobilist in elkaar geslagen

UTRECHT - Een 22-jarige man is vorige week in Utrecht elkaar geslagen door vier vermoedelijk Oost-Europese jongens. Zijn vriendin kreeg ook klappen. Het incident gebeurde vorige week al, maar het slachtoffer durfde vrijdag pas aangifte te doen, zegt de politie.
De man liep rond 21 uur met zijn vriendin in de omgeving van de Westerdijk en Oudenoord naar zijn auto, toen hij werd uitgescholden door de mannen. Hij trok zich er niets van aan en stapt in zijn auto.
Toen hij over de Westerdijk reed, richting de Oude Pijlsweerdstraat, fietsen dezelfde jongens voor hem uit. Omdat hij opnieuw werd uitgescholden en uitgedaagd stapte hij uit om hun aan te spreken op hun gedrag.

SCHOUDERLETSEL

Daarop werd hij onderuit gehaald en kreeg hij het ervan langs. Ook zijn vriendin moest het ontgelden. Omdat er door een andere automobilist werd getoeterd, gingen de belagers er vandoor. Het slachtoffer liep door de klappen schaafwonden en schouderletsel op.
Het gaat volgens de politie om vier jongens van 18 jaar oud. Ze zijn mogelijk van Oost-Europese afkomst. De vier droegen donkere gewatteerde jassen. Eén van hen had een geruite blouse. De jongens verplaatsten zich op drie fietsen.