Amersfoorter beroofd van tassen

AMERSFOORT - Een man is vrijdagavond voor zijn woning op de Zeelt in Amersfoort beroofd door twee mannen. Ze gingen ervandoor met zijn tassen.
Het slachtoffer, een 43-jarige Amersfoorter, liep rond 19.30 uur met de tassen naar zijn huis toen hij werd tegengehouden door twee mannen. Ze eisten zijn tassen op. Daarop probeerde de man te vluchten.
Hij raakte daardoor in gevecht met de twee mannen, die daarbij kans zagen de tassen af te pakken. De verdachten renden naar een auto, vermoedelijk een donkerkleurige Volkswagen of Peugeot van een oud type. Ze reden weg in de richting van de rotonde met de Waterdreef.

SIGNALEMENT

De twee mannen zijn nog niet gepakt. Daarom heeft de politie een signalement van de verdachten bekendgemaakt. De eerste verdachte is een blanke man, van 24 of 25 jaar oud, met een gespierd uiterlijk. Hij had tijdens de roofoverval een grijze trui met capuchon aan. De tweede verdachte is ook een blanke man van dezelfde leeftijd, met zwart kort krullend haar en hij was gekleed in een donkere jas.