Politie krijgt tips over Els Borst

DE BILT - Het rechercheteam dat onderzoek doet naar de dood van Els Borst uit Bilthoven, heeft sinds donderdag meerdere tips binnengekregen.
De tips komen van mensen die menen dat ze de oud-minister van Volksgezondheid na zaterdagavond nog hebben gezien. Ook hebben zich mensen gemeld die in de afgelopen maanden contact met de minister van Staat hadden. Volgens een woordvoerder worden alle tips uitvoerig nagetrokken.
De politie weet nog niet precies wanneer Borst om het leven is gekomen. Ze is maandagavond dood in de garage bij haar huis aan de Ruysdaellaan in Bilthoven gevonden. Zaterdag aan het eind van de dag vertrok ze van het D66-congres in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Wat er in de tussentijd is gebeurd en wanneer ze is overleden, is ook na sectie nog niet precies vastgesteld.
Het onderzoek in en rond de woning aan de Ruysdaellaan is voorlopig klaar, zegt de politiewoordvoerder. Het team grootschalige opsporing, dat bestaat uit ruim dertig rechercheurs, werkt in het weekeinde op volle sterkte door.

Politie krijgt tips over Els Borst

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.