Personeel weer aan de slag in druk Polare

UTRECHT - De boekhandel Polare op de Stadhuisbrug in de binnenstad van Utrecht is tot grote vreugde van veel klanten weer open en het was dan ook behoorlijk druk in de winkel. Het personeel is enthousiast aan de slag gegaan, maar de toekomst van de boekhandel is nog allerminst zeker.
Kopers voor de complete keten zijn er niet, dus probeert Polare de winkels los van elkaar van de hand te doen. Klanten van de winkel zeggen tegen RTV Utrecht dat ze hopen dat de oude naam Broese weer terugkomt. Een Facebookactie daarvoor heeft inmiddels meer dan 3600 likes gekregen.
De bewindvoerder die de winkel probeert te verkopen, wilde geen commentaar geven en ook Utrechtse uitgeverijen zijn erg terughoudend met het vertrekken van informatie. Ze zeggen wel dat ze hopen dat er weer een grote boekhandel komt met Utrechtse wortels.
Maar de terugkeer van Broese blijft onzeker. Als de bewindvoerder geen kandidaat vindt die Polare Utrecht wil overnemen, dan valt het doek voor de boekhandel aan de Stadhuisbrug definitief.

Personeel weer aan de slag in druk Polare

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.