Utrechtse dj scoort carnavalshit met pornolied

UTRECHT - De Utrechtse radiopresentator Fred Siebelink heeft onverwacht één van de carnavalskrakers van dit jaar geschreven. Het seksueel getinte nummer 'Kijk me aan als ik je volspuit' van Fred & de Brandweermannen, wordt volop gedownload en Siebelink is tijdens carnaval al twaalf keer geboekt voor een optreden.
Siebelink maakte het nummer bij wijze van grap voor het programma Stenders Late Vermaak op muziekzender 3FM. Onder anderen Frans Duijts, Danny Vera, Jamai Loman en Corné Klijn zingen mee als de brandweermannen.
Afgelopen vrijdagavond werd het lied voor het eerst ten gehore gebracht. Na de uitzending stroomden de reacties binnen en afgelopen weekend werd de carnavalskraker op steeds meer plekken opgepikt. "Ik heb het nummer geschreven in de traditie van André van Duin, die bijvoorbeeld 'Ik heb hele grote bloemkolen' zong. Met een hele dikke knipoog dus."
Het nummer valt niet bij iedereen in de smaak; zo wilden Carlo Boszhard en Irene Moors het lied niet helemaal laten horen in hun tv-programma Life4You. Ze vonden het te platvloers.

Het carnavalsnummer van Fred Siebelink