NLdoet zoekt vrijwilligers voor recordaantal klussen

PROVINCIE UTRECHT - NLdoet zoekt vrijwilligers voor een recordaantal van 660 klussen in de regio. Dat aantal kan nog oplopen, voordat op 21 en 22 maart NLdoet voor de tiende keer plaatsheeft. NLdoet is een maatschappelijk evenement en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds.
Tijdens NLdoet verzetten vrijwilligers werk waar organisaties normaal niet aan toekomen. De vrijwilligers steken vaak samen met collega's en familie de handen uit de mouwen te steken. Bedrijven worden daarom opgeroepen om hun personeel warm te maken voor een klus.
Dan gaat het om heel uiteenlopende werkzaamheden. Zo worden in Soest mensen gezocht om een konijnenspeelparadijs aan te leggen, is in het Brediuspark in Woerden werk voor boomplanters en hoopt een zorgboerderij in Rhenen op klussers voor het opstarten van een theeschenkerij en wordt in Renswoude een grote schoonmaak gehouden.
Het Oranje Fonds is het grootste, nationale fonds op sociaal gebied en steunt organisaties die een betrokken samenleving bevorderen. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Fonds. In heel Nederland staan er inmiddels 8630 klussen op de rol.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.