Ideeën aanpak Zuilense Ring welkom op website

UTRECHT - Automobilisten kunnen via internet zelf aangeven hoe zij denken dat de verkeersproblemen op de Zuilense Ring moeten worden opgelost.
Ongeveer zevenhonderd jongeren uit de bouwsector, verenigd in De NieuwBouw, willen de weggebruikers zo laten meedenken met de beleidsmakers. De automobilisten kunnen een enquête invullen op de website degebruikerbepaalt.nl. Daarin kunnen ze aangeven hoe zij denken dat de verkeersproblemen op de ring Utrecht-Noord moeten worden opgelost.
De vragenlijsten worden verzameld en vormen de basis voor gesprekken met de overheid, de provincie, de gemeente en andere belanghebbenden. Aan het einde van de enquête kunnen deelnemers zich opgeven als vertegenwoordiger van de 'Gebruikers'. Zij kunnen dan zelf aanwezig zijn bij de gesprekken en de stem van de 'Gebruiker' laten horen.
Het moet anders in de bouwsector, dat is waar het bij De NieuwBouw om draait. Doel is het imago van de bouwsector, dat na de bouwfraude is verslechterd, te verbeteren en te laten zien dat vernieuwing werkt. De NieuwBouw richt zich op bedrijven, de overheid en de consument.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.