Zwaargewonde bij steekpartij in Utrecht

UTRECHT - In Utrecht is zaterdagochtend vroeg een 31-jarige man zwaargewond geraakt bij een steekpartij voor een horecazaak in de Samuel van Houtenstraat. De heeft de politie zondag bekendgemaakt.
De 31-jarige Utrechter was na de steekpartij met een 25-jarige man naar het Mesos Medisch Centrum in Overvecht gereden. De politie ving de auto daar op. De man bleek in zijn rug te zijn gestoken.
Een ambulance heeft hem naar het UMC gebracht omdat het Mesos in Overvecht geen spoedeisende hulp heeft. Daar bleek dat hij er ernstiger aan toe was dan gedacht. De Utrechter moest een spoedoperatie ondergaan. Hij is inmiddels buiten levensgevaar.
Volgens ooggetuigen zou de 31-jarige man met een 28-jarige man hebben gevochten. Ook was er een steekwapen gezien en lag er op de stoep veel bloed.
Later kwam ineens de 28-jarige man tevoorschijn. Hij zat onder het bloed en was gewond aan zijn hoofd. Hij is voor behandeling naar het Diakonessenhuis vervoerd.
Beide betrokkenen zijn aangehouden voor verhoor. Ook de 25-jarige bestuurder van de auto is aangehouden om zijn rol in het geheel duidelijk te krijgen, maar hij kon uiteindelijk weer gaan.
De politie heeft op de Samuel van Houtenstraat onderzoek gedaan. Het steekwapen is uiteindelijk gevonden in de bosjes op het Willem van Abcoudeplein.
Over de toedracht van de vechtpartij is nog niets bekend. De 28-jarige man is in verzekering gesteld.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.