Drukte in Kamerik bij begrafenis Kevin

KAMERIK - De begrafenis van Kevin Vroege uit Kamerik is zaterdag door zo'n duizend mensen bezocht. De 18-jarige jongen kwam vorig weekend om het leven bij een ongeluk in Zegveld.
De kist van Kevin is met een historische brandweerwagen naar de begraafplaats gereden. Kevin zou namelijk vanaf 1 mei lid zijn geworden van de vrijwillige brandweer in zijn dorp. Ook was hij bevelvoerder bij de jeugdbrandweer in Linschoten. Kevin is met brandweereer begraven.

BURGEMEESTER

De dood van Kevin heeft een grote impact in het dorp. Bij de begrafenis waren dan ook veel dorpsbewoners aanwezig. Ook medewerkers van de Veiligheids Regio Utrecht en burgemeester Molkenboer van Woerden waren naar de uitvaart gekomen.
Het slachtoffer zat vorige week met drie vrienden in een auto, toen die op de Milandweg in de sloot belandde. Zijn drie vrienden raakten gewond, maar voor Kevin kwam alle hulp te laat.

ONDERZOEK

Omwonenden van de plek waar het ongeluk gebeurde, zeggen dat er vaker ernstige incidenten zijn geweest. Zij willen dat de gemeente Woerden de plek aanpakt. Woerden heeft eerder laten weten dat eerst het politieonderzoek wordt afgewacht. Dat wordt volgende week verwacht.
Vanwege de begrafenis begon de Weteringloop zaterdagmiddag pas om 15.00 uur.

'Drukte in Kamerik bij begrafenis Kevin'

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.