Grote vechtpartij in Woerdense discotheek

WOERDEN - De politie in Woerden heeft zaterdagnacht de handen vol gehad aan een grote vechtpartij in discotheek Triple-X aan de Houttuinlaan.
Tegen sluitingstijd werd in de zaak flink gevochten. Twee mannen uit Gouda (19 en 21 jaar) hadden twee
mannen uit Woerden (37 en 39 jaar) onder andere met een barkruk geslagen. Zij konden dankzij het horecapersoneel direct worden aangehouden. Een van de Woerdenaren liep een gebroken neus op en heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen.
De bezoekers verlieten na de knokpartij de disco. Op straat ontstond vervolgens een gespannen sfeer. Veel mensen wilden niet luisteren naar de politie en weigerden weg te gaan. Daarop werden hondengeleiders ingezet en hebben een aantal agenten de wapenstok gebruikt.
De twee verdachten van mishandeling zijn verzekering gesteld. Een derde man, een 20-jarige man uit Gouda kwam naar het politiebureau om verhaal te halen over zijn twee aangehouden vrienden. Hij werd vervelend en is ook aangehouden. Nadat proces-verbaal was opgemaakt, kon hij de volgende morgen weer vertrekken.
Een behoorlijk aantal bezoekers ging met elkaar op de vuist. Er werd ook geslagen met meubilair. Na de vechtpartij belandde een grote groep mensen op straat. Meerdere eenheden van de politie hebben de discogangers vervolgens met enige moeite weggestuurd.
Twee Woerdenaren (39 en 37 jaar) raakten gewond bij de knokpartij. Een van hen had letsel aan zijn borst en een gebroken neus. Twee mannen uit Gouda (21 en 19 jaar) zijn aangehouden. De precieze aanleiding voor de vechtpartij is niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.