Schietpartij in Utrechtse wijk Kanaleneiland

UTRECHT - In Utrecht zijn zondagochtend vier verdachten aangehouden na een schietpartij in een woning aan de Rooseveltlaan in Kanaleneiland waarbij niemand gewond raakte.
Twee Utrechters (34 en 36 jaar) zijn direct aangehouden ter hoogte van de Afrikalaan. Omdat de 34-jarige man een vuurwapen in zijn handen had, dreigden de politiemannen met hun dienstwapen.
Bij de woning aan de Rooseveltlaan trof de politie de bewoners (een man en een vrouw) en twee kinderen aan. Een 37-jarige vrouw, een kennis van de bewoners, was nog in de woning. Zij werden allen meegenomen naar het politiebureau.
Later meldden een 17- en 18-jarige jongen uit Utrecht zich op het politiebureau Marco Polo met informatie over de schietpartij. Ook zij zijn verhoord. De twee jongens, de kinderen en de 37-jarige vrouw zijn inmiddels vrijgelaten. De bewoners zijn ingesloten.
De politie vermoedt dat een zakelijk conflict aanleiding is geweest voor de schietpartij. De straat werd na het incident enige tijd afgezet voor onderzoek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.