Restauranthoudster overvallen in Mijdrecht

MIJDRECHT - In Mijdrecht is zaterdagmiddag een restauranthoudster (50) overvallen toen ze geld wilde afstorten bij een bank aan de Bozenhoven.
Rond 17.10 uur kwam er een blauwe scooter aangereden met daarop twee mannen. Een van hen stapte af en bedreigde de vrouw, eigenaresse van een restaurant in De Kwakel, met een wapen. Het slachtoffer gaf vervolgens haar tas aan de overvaller. Die sprong daarna achterop de scooter. Van de bestuurder kreeg hij een zwarte intergraalhelm aangereikt, maar die liet hij op de grond vallen. De twee vertrokken zonder de helm.
Getuigen melden dat direct nadat de scooter was weggereden, de helm is opgepakt en meegenomen door een vrouw met blond haar die als passagier meereed in een grijze personenauto. Deze auto is daarna weggereden in de richting van het centrum. De politie wil graag in contact komen met deze vrouw, omdat de helm een belangrijk spoor kan zijn in het onderzoek.
Het signalement van de man die de vrouw met het wapen bedreigde is: 18 tot 25 jaar, 1.75 tot 1.80 meter lang, getint uiterlijk. Hij had zwart lang krullend haar en droeg een baardje van een paar dagen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.