Camera Kris en Lisanne week na verdwijning nog gebruikt

AMERSFOORT/BOQUETE - Met de camera van Lisanne Froon en Kris Kremers zijn een week na hun verdwijning nog foto's gemaakt. Dat bevestigt de woordvoerder van de familie Kremers tegen RTV Utrecht. Op de foto's, die zijn gemaakt op 8 april, zijn takken en een rotswand te zien.
Het is mogelijk dat de Amersfoortse vriendinnen de flitslamp van het fototoestel wilden gebruiken om hun pad te verlichten. De laatste foto waarop Lisanne en Kris zelf levend staan is genomen op 1 april, de dag van hun vermissing. Daar staan ze volgens de ouders vrolijk op.
De foto's bevestigen ook dat de jonge vrouwen al om 13.00 uur de top van het El Pianista wandelpad bereikten. Tot nu toe werd aangenomen dat ze pas later op de middag dat pad zijn ingeslagen.
De ouders van Kris Kremers hebben een persconferentie gehouden in Panama, waar ze meer hopen te ontdekken over de verdwijning van hun dochter. Volgens de woordvoerder van de familie zijn ook de gevonden mobiele telefoons van Kris en Lisanne na hun verdwijning nog gebruikt, onder meer om noodnummers te bellen.
Kris Kremers en Lisanne Froon verdwenen op 1 april toen ze in de omgeving van het plaatsje Boquete een lange wandeling maakten. Eind juni werden hun stoffelijke resten gevonden in de jungle.

Ouders Kris Kremers geven persconferentie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.