Overvallers geven gestolen tas terug

UTRECHT - Een 23-jarige vrouw is woensdagavond in Utrecht overvallen door twee mannen. Opvallend genoeg gaven ze de buit na de beroving terug.
De vrouw liep door het tunneltje van de Nijeveldsingel naar de Oude Liesbosweg. Aan het eind van de tunnel kwamen twee mannen op haar af. Ze bedreigden haar met een wapen en eisten haar spullen op. De Utrechtse gaf haar tas af, maar blijkbaar was dat niet waar de overvallers op uit waren want die kreeg ze terug.
De berovers gingen er lopend vandoor richting de Nijeveldsingel. De politie zoekt getuigen en is specifiek op zoek naar een voetganger en een fietser die vlak voor de overval, rond 21.45 uur, in het tunneltje passeerden.
De verdachte met het wapen heeft een donkere huidskleur, is 25 à 30 jaar oud en ongeveer 1.80 meter lang. Hij heeft een normaal postuur, droeg donkere kleding en een zwart hoedje met ronde rand. De andere verdachte heeft ook een donkere huidskleur, is ongeveer 1.65 meter lang en is begin 20. Hij droeg donkere kleding en zwarte schoenen met een wit logo van Nike.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.