Kapper voelt zich opgelicht door via internet gevonden slotenmaker

UTRECHT - Het internet maakt het vinden van een klusjesman steeds makkelijker maar dat maakt het belangrijker dan ooit om goed door te vragen naar bijvoorbeeld de prijs. De Utrechtse kapper Raymond van der Vlist heeft die les ook geleerd: hij ontving een gepeperde rekening na het inschakelen van een slotenmaker.
Van der Vlist schakelde de slotenmaker van TT Slotenservice in om een deur te openen die al twee jaar op slot zat. Dat kostte een medewerker van het via internet gevonden bedrijf minder dan tien minuten. Rekening: bijna 400 euro, iets waar Van der Vlist nogal van schrok.
Een expert van de Utrechtse zaak De Sleutelkoning zegt dat de kapper terecht geshockeerd mag zijn: "Dat is natuurlijk een prijs die helemaal niet in verhouding staat tot de geleverde prestatie." Een gemiddelde prijs voor het openen van een slot is ongeveer 95 euro.
Een medewerker van TT Slotenservice ontkende dat er sprake is van oplichting maar had er geen behoefte aan om dat punt verder toe te lichten: "Ik weet waarom en dat is voor mij voldoende."
Heeft u ook het idee opgelicht te zijn? Mail RTV Utrechtverslaggever Marc van Rossum du Chattel op marc@rtvutrecht.nl.

Kapper voelt zich opgelicht door via internet gevonden slotenmaker

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.