Maarssense vrouw (20) sloot in geslagen bij Straatweg

MAARSSEN - De politie onderzoekt de zware mishandeling van een 20-jarige vrouw uit Maarssen.
Ze fietste donderdagnacht rond 03.30 uur naar huis vanaf de Neude in Utrecht. Bij de sportvelden langs de Amsterdamsestraatweg werd ze tegen haar hoofd geslagen door een man die om haar tas vroeg.
De vrouw fietste snel door, maar ze werd nog voor de verkeerslichten van de Maarssense Sportparkweg opnieuw tegen haar hoofd geslagen. Het slachtoffer viel met fiets en al in de sloot. Daargelegen hoorde ze dezelfde mannenstem. Hij vroeg niet meer om haar tas, maar bood zijn hulp aan en zei dat hij een ambulance ging bellen.
De vrouw hield zich opzettelijk stil in de hoop dat de man weg zou gaan, wat ook gebeurde. Hierna klom de Maarssense uit de sloot om bij een nabijgelegen woning alarm te slaan. De bewoners brachten de vrouw naar het ziekenhuis. Ze bleek een hersenschudding te hebben en werd behandeld aan diverse verwondingen.
De vrouw denkt dat het om twee mannen ging, maar heeft verder geen signalement van het tweetal. Het slachtoffer droeg zelf een broek met panterprint en een zwarte stoffen jas. Politie op hoopt op tips. Bellen kan naar 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.