RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verdachten hakbijlmoord Ton Kuijf blijven vast

AMERSFOORT -

Het drietal dat vastzit voor de moord op Amersfoorter Ton Kuijf moet de rechtszaak in de cel afwachten. Volgens Omroep Gelderland hadden de advocaten van de drie verdachten gevraagd of ze tot het proces naar huis mochten. De rechter wees dat verzoek af.

Kuijf werd in maart dood gevonden op een vakantiepark in Ermelo. Hij is daar vermoedelijk naartoe gelokt voor een seksdate. De advocaat van een van de vrouwelijke verdachten gaf toe dat er seks is geweest en daar beelden van zijn gemaakt.

Mogelijk probeerden de vrouwen Kuijf af te persen met de sekstape. De situatie in Ermelo liep echter volledig uit de hand. Kuijf is zeer waarschijnlijk met een hakbijl om het leven gebracht. Door het vakantiehuis in brand te steken, zouden de verdachten sporen hebben willen wissen.

Een andere verdachte, Janet S. uit Kampen, was in 2006 al voor vier jaar gevangenisstraf veroordeeld nadat ze een man in de val had gelokt. De mannelijke verdachte ontkent iets met de moord te maken te hebben. Hij zou hooguit hebben geholpen bij de brandstichting.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -