RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Amersfoortse advocaat ontkent aantijgingen over Fred Ros

AMERSFOORT -

De advocaten Peter Plasman en John Peters zijn elkaar in de haren gevlogen over de nieuwe kroongetuige in het liquidatieproces, 'moordmakelaar' Fred Ros.

Plasman beticht zijn Amersfoortse collega Peters ervan dat hij geprobeerd heeft om zijn cliŽnt af te pakken. Hij zou 9000 euro contant en een horloge ter waarde van 15.000 euro hebben geboden om hem aan zijn advocatenkantoor te binden. Plasman heeft daarover een klacht ingediend bij de deken van de Orde van Advocaten.

Volgens de raadsman heeft Peters bij het gerechtshof tevens stukken over het Passageproces opgevraagd, terwijl Plasman nog zijn advocaat was. Het geld en het horloge zouden in het kantoor van Peters aan de zoon van Ros zijn overgedragen. Dat is volgens Plasman aan de orde geweest in een strafzaak tegen de zoon van Ros, die moest verduidelijken waarom hij over zo'n bedrag aan contanten beschikte.

Peters weerspreekt de beschuldiging en noemt het 'een flauwekulverhaal'. Tegen RTV Utrecht zegt Peters dat Ros op eigen verzoek naar hem is toegekomen. Plasman zou hebben verhinderd dat de zaak werd overgenomen. Peters heeft later deze week op eigen verzoek een gesprek met de deken in Utrecht. Hij kondigt stappen tegen Plasman aan.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -