RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SNS Bank richt zich op 'gewone' Nederlander

UTRECHT -

SNS Bank gaat een andere koers varen. Het Utrechtse concern, dat zijn wortels heeft in de vakbeweging, wil weer een bank worden voor 'gewone' Nederlanders.

Het bedrijf kondigt de opening aan van 60 nieuwe filialen in het komende jaar. De bank spreekt zelf overigens van "winkels". "Andere banken sluiten vestigingen, wij gaan nieuwe openen", zei een woordvoerder maandag in een toelichting. Momenteel heeft de bank 170 filialen.

Een andere maatregel waarmee SNS 'gewone mensen' aan zich hoopt te binden, is het niet direct beboeten van roodstand. Klanten mogen drie dagen per maand rood staan, zonder daar rente over te hoeven betalen.

Het financiŽle concern SNS Reaal werd vorig jaar februari door de staat van de ondergang gered. De bank en verzekeraar dreigde failliet te gaan, onder meer door onverantwoorde vastgoedavonturen. De verzekeringsactiviteiten staan inmiddels te koop. SNS, nu nog een staatsbank, komt naar verwachting medio 2015 weer op eigen benen te staan.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -