RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

"DNA van onbekende op rugzak Kris"

AMERSFOORT -

Op de rugzak van de overleden Kris en Lisanne uit Amersfoort is DNA van een onbekende gevonden. Dat zei de vader van Kris Kremers woensdag in RTL Late Night.

De ouders van Kris geloven niet dat hun dochter samen met haar vriendin Lisanne Froon is verdwaald in de jungle van Panama. Volgens hen staat op twee formulieren van de Panamese autoriteiten dat Kris en Lisanne zijn ontvoerd.

Op de smartphones van de vrouwen zijn vingerafdrukken gevonden, waarvan er een is teruggevonden in de Panamese database, schrijft de krant La Estrella. De ouders van Kris vinden dat ze niet goed op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen rondom de dood van hun dochter. Zo vragen ze al weken om het volledige dossier van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), maar hebben ze dat nog altijd niet gekregen.

De Amersfoortse vriendinnen Kris en Lisanne verdwenen een half jaar geleden in Panama tijdens een wandeling in de jungle. Na een maandenlange zoektocht door honderden vrijwilligers en politiemensen uit Nederland en Panama werden begin juni botten gevonden in het oerwoud. Het is nog steeds niet duidelijk wat er gebeurd is.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -