RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Het mysterie Hanno van Mil: Amersfoorter half jaar spoorloos

AMERSFOORT -

Hanno van Mil is deze week een half jaar vermist. De Amersfoorter, getrouwd en vader van drie kinderen, ging op 12 april de deur uit om naar een trainingsdag van zijn werk in Driebergen te gaan, maar kwam daar nooit aan.

Een dag later werd zijn Volkswagen Passat bij de Pyramide van Austerlitz teruggevonden. De sleutels en telefoon van de 47-jarige Hanno lagen in zijn auto. Justitie behandelt de zaak als een misdrijf omdat er geen aanwijzingen zijn voor een ongeluk, zelfdoding of vrijwillig vertrek.


FLYERS EN ZOEKACTIES

De vrienden en familie zijn sinds de verdwijning druk in de weer met flyeracties in binnen- en buitenland en het natrekken van tips. Diverse zoekacties met honden leidden tot niets. De stichting 'Vind Hanno' zamelt geld in om de zaak op te lossen, bijvoorbeeld door een privťdetective in te huren. Ook het onderzoeken van de gsm en de laptop van de Amersfoorter heeft niets opgeleverd.

Opvallend is dat in de week voor zijn verdwijning Van Mil nog een nieuw paspoort bij de gemeente ophaalde. Toch ziet de familie dat niet als aanwijzing dat hij vrijwillig zou zijn vertrokken. Het feit dat hij voor zijn vertrek nog een fietsvakantie in BelgiŽ en een zomervakantie in Frankrijk met zijn gezin boekte en betaalde, zou daar bewijs voor zijn.


ZUS

Anita van Mil, de zus van Hanno, vertelde RTV Utrecht eerder dat met alle scenario's rekening wordt gehouden. "Hanno was wel iemand die ook op dingen afstapte, die altijd mensen wilde helpen dus als hij op de verkeerde plek is geweest op de verkeerde tijd en hij heeft iemand willen helpen en heeft iets gezien dat hij niet had moeten zien dan kan dat ook zomaar."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -