RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Schietende pizzakoerier Overvecht voorlopig vrij

UTRECHT - De 21-jarige Utrechter die vastzat voor een schietpartij in Overvecht komt voorlopig vrij onder voorwaarden. Zo mag hij geen contact hebben met de medeverdachte in de zaak, moet hij zich laten behandelen en staat hij onder toezicht van de reclassering. Dat is donderdag besloten tijdens een regiezitting.

Op 4 juli werd overdag meerdere keren geschoten op de Atlasdreef. In eerste instantie waren de schutter en het slachtoffer spoorloos, maar in de daarop volgende nacht meldde een 19-jarige man zich op het politiebureau. Hij verklaarde dat hij was beschoten, maar was niet gewond. De verdachte zou er vandoor zijn gegaan op een pizzascooter. De politie startte een onderzoek naar deze bestuurder.

In Bureau Hengeveld op RTV Utrecht toonde de politie later een bewakingsvideo, waarop de verdachte en de pizzascooter te zien waren. Na deze uitzending kwamen meerdere tips binnen. Een paar weken later werd de 21-jarige verdachte aangehouden.

De rechtszaak is aangehouden tot 13 januari. Dan is er een pro-formazitting. Het is de bedoeling om de zaak later tegelijk met de medeverdachte inhoudelijk te behandelen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.


Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -