RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Weduwe Ramón Smits Alvarez bedankt en vraagt rust

AMERSFOORT -

In een schriftelijke verklaring aan RTV Utrecht vraagt Janien Smits Alvarez om privacy voor haar gezin. Janien is de weduwe van Ramón Smits Alvarez. De Amersfoortse politicus sprong een jaar geleden van een brug in het Spaanse Galicie. Achteraf bleek dat hij zonder dat iemand dat wist worstelde met financiële problemen en geld van zijn partij had overgemaakt naar zijn eigen rekening.

In de verklaring bedankt Janien Smits Alvarez voor de reacties die de familie afgelopen jaar heeft ontvangen. "Het is een jaar geleden dat mijn lieve man en onze lieve papa, Ramon Smits Alvarez, is overleden", schrijft ze in de verklaring.

"De vele hartverwarmende reacties die wij het afgelopen jaar van familie, vrienden, collega's, bekenden en onbekenden mochten ontvangen, hebben ons diep ontroerd en zijn ons nog steeds tot grote steun. Onze dank gaat uit naar een ieder die op welke manier dan ook heeft gereageerd en naar allen die in stilte hebben meegeleefd."


BEGRIP

In het tweede deel van de verklaring vraagt de weduwe om begrip voor de situatie van haar gezin. "Ons verdriet van het gemis om Ramon is nog elke dag onverminderd groot. Het is buitengewoon moeilijk om dit verdriet en de leegte die Ramon heeft achtergelaten in woorden te vatten."

Ze vervolgt: "Hoe trots ik ook ben op hoe wij in ons gezin met ons verdriet omgaan, het vergt nog altijd al onze aandacht om ons leven zonder hem voort te zetten. Wij vragen daarom een ieder en in het bijzonder de media de privacy van ons gezin te respecteren."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -