RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Oproep voor jarige Hanno: Haal ons uit deze nachtmerrie

AMERSFOORT -

De partner van de vermiste Hanno van Mil doet een emotionele oproep op Facebook. De Amersfoorter is maandag jarig. "Lieve Hanno, mocht je vandaag inderdaad 48 geworden zijn, geef ons dan in ieder geval een teken van leven!"

Van Mil wordt sinds 12 april vermist. Hij heeft met zijn partner drie kinderen.

"Wij missen hem vreselijk, elke dag weer en kunnen niet rusten totdat we weten wat er met hem is gebeurd. Zien we je ooit nog terug? Of moeten we rekening houden met het ergste? Ik probeer uit alle macht niet gek te worden van deze onzekerheid. Als je dit leest, haal ons dan alsjeblieft uit deze nachtmerrie."


MISDRIJF

Van Mil verdween in april nadat hij naar zijn werk was vertrokken. Een dag later werd zijn auto bij de Pyramide van Austerlitz teruggevonden. Justitie denkt aan een misdrijf omdat er geen aanwijzingen zijn voor een ongeluk, zelfdoding of vrijwillig vertrek.

De gemeente Amersfoort laat aan het AD weten de partner van Van Mil graag te willen helpen bij het regelen van financiële zaken. Ze is verloofd met Hanno, maar nog niet getrouwd. Daarom loopt ze regelmatig tegen bureaucratische regels aan.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -