Lisanne Froon naar laatste rustplaats

AMERSFOORT - Familieleden en vrienden hebben vrijdag afscheid genomen van Lisanne Froon. Enkele honderden nabestaanden van de 22-jarige Amersfoortse kwamen 's morgens in de Heilige Kruiskerk bijeen voor een dienst. Daarna zijn de stoffelijke resten van Lisanne begraven op begraafplaats Rusthof.
De gevonden resten van Lisanne zijn onlangs vrijgegeven, nadat ze sinds eind september door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in Den Haag waren onderzocht. De familie zegt dat ze haar nu met heel veel pijn in het hart moeten loslaten.
Lisanne Froon en haar vriendin Kris Kremers verdwenen op 1 april toen zij een wandeling maakten in de jungle van Boquete in Panama. Na intensieve zoektochten zijn stoffelijke resten van beide vrouwen gevonden.
Of Kris en Lisanne zijn verdwaald of slachtoffer werden van een misdrijf, is nog steeds onduidelijk. Het resultaat van het forensisch onderzoek is nog niet bekend. De familie van Kris Kremers heeft het zoeken naar antwoorden in Panama nog niet opgegeven.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.