Gewonde bij overval op juwelier in Woerden

WOERDEN - Vrijdagmiddag is een overval gepleegd op een juwelier Arentshorst in het centrum van Woerden. De vrouw van de juwelier is hierbij gewond geraakt.
In de winkel kwam een man binnen. Deze had een hamer bij zich waarmee hij glazen vitrines insloeg. De vrouw van Arentshorst rende achter de overvaller aan maar kwam hierbij ten val. Daarbij bezeerde ze haar knie. Tijdens de overval was er één overvaller binnen, buiten zou een handlanger staan. De overvaller wist onder andere horloges en ringen buit te maken.
Eén van de overvallers kon gepakt worden doordat een vrouw met een hond de dader heeft laten struikelen en een winkelier daarop de achtervolging kon inzetten. De andere dader is vanuit de Voorstraat gevlucht richting de Westdam in Woerden. Een helicopter is ingezet om de man te vinden.

BURGERNET

De politie heeft de hulp van omwonenden ingeroepen via Burgernet. De man die wordt gezocht is 1.80 meter lang, heeft een Oost Europees uiterlijk en draagt een geel/groen kleurig jack. De politie vraagt getuigen contact op te nemen met 112.

Beelden Woerden TV

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.