Voetbalclub promoot actie met hilarisch filmpje

KAMERIK - Voetbalclub VV Kamerik heeft een filmpje op YouTube gezet met een persiflage van het tv-programma Voetbal International. Johan Cruyff, Frank de Boer en Louis van Gaal worden op onnavolgbare wijze geïmiteerd. Met het filmpje wordt reclame gemaakt voor de geldinzameling van de club.
Met het filmpje, dat 'Voetbol International' heet, wordt aandacht gevraagd voor de traditionele verkoop van Amaryllisbollen. Ieder jaar gaan sporters met langs de deur. "De korfbal heeft oliebollen, de gymvereniging speculaas en wij hebben bloembollen", zegt penningmeester Jaco Pak.
De held in het filmpje is speler en jeugdtrainer Joël Alfonds. Hij speelt in het filmpje alle drie de voetbaliconen na. In het echte tv-programma zitten andere oud-voetballers, maar die zijn moeilijker om na te doen", zegt Alfonds. "Wat moet je met Wilfred Genee?"
De voetballer speelde de drie rollen steeds achter elkaar. Later heeft hij alle opnames door elkaar gehusseld. Achter hem drinken toeschouwers een biertje aan de bar, net als in het echte programma. Ook de vaste band Danny Vera is van de partij in de persiflage.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.