Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zeist

ZEIST - De politie in Zeist zoekt getuigen van een mishandeling. Die vond begin deze maand plaats op de Dijnselburgerlaan.
De slachtoffers van 13 en 14 jaar oud fietsten op 4 november rond 14.30 uur over straat toen zij ter hoogte van de Gamma tegemoet werden gefietst door drie jongens. Een van de verdachten trapte een van de jongens tegen de fiets, waarna hij het slachtoffer vastgreep en een klap uitdeelde.
Een vrouw kwam tussenbeide, maar toen ze weg was kreeg de jongen opnieuw klappen. Vervolgens nam een voorbij fietsende man het voor hem op, waarop ook hij geslagen werd.

SIGNALEMENT

De politie zoekt drie jongens die niet veel ouder zijn dan 14 jaar. Een van de jongens heeft een normaal postuur en had tijdens de mishandeling donker haar in een kuifje. Hij droeg een spijkerbroek en sprak met een plat Utrechts accent.
De tweede jongen is ongeveer 1.70-1.75m lang, heeft een mager postuur en had die dag blond haar en een warrig kapsel. Ook hij had een spijkerbroek aan en een bruine jas. De derde verdachte is ongeveer 1.70m. lang, donker haar, een getinte huidskleur en een gezet postuur.
De politie is ook op zoek naar de man die langsfietste en ook geslagen werd.

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Zeist

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.