Politie jaagt op vierde verdachte overvallenreeks Amersfoort

AMERSFOORT - Het politieonderzoek naar een serie overvallen op supermarkten en horeca in Amersfoort is nog altijd in volle gang.
Drie Amersfoorters (16, 18 en 19 jaar) zitten vast en hebben bekentenissen afgelegd. Een vierde verdachte wordt nog gezocht en daarom heeft de politie een foto verspreid. Die is afkomstig uit bewakingsbeelden van een overval op een horecazaak aan De Nieuwe Poort op 29 augustus.

OVERZICHT OVERVALLEN

-Op woensdag 30 juli vond rond 08.30 uur een overval op een winkel aan de Wiekslag. Hierbij wisten twee mannen onder bedreiging van wapens geld buit te maken.
-In de nacht van 28 op 29 augustus overvielen drie gewapende mannen een horecagelegenheid aan De Nieuwe Poort. Zij bedreigden het personeel en gingen er vandoor met buit vandoor.
-Op maandag 29 september vond een gewapende overval plaats op een supermarkt aan de Albert Schweitzersingel. De drie daders kwamen met wapens tegen sluitingstijd de winkel binnen. Ze eisten geld van het aanwezige personeel. Deze wisten de daders zonder buit weg te jagen. Niemand raakte bij deze overval gewond.
-Op vrijdag 3 oktober vond een overval plaats op een winkel aan de Leusderweg te Amersfoort. Voor openingstijd drongen twee mannen de winkel binnen en bedreigden het personeel. Deze wisten echter te voorkomen dat de overvallers met buit vertrokken. Ook hier raakte niemand lichamelijk gewond door de overval.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.