Van Vollenhoven en Slachtofferhulp vieren feest in Beatrix Theater

UTRECHT - Pieter van Vollenhoven viert maandagavond zijn 75e verjaardag in het Beatrix Theater in Utrecht. Hij deelt de schijnwerpers met het door hem opgerichte Fonds Slachtofferhulp, dat tegelijkertijd het 25-jarig bestaan viert.
De genodigden voor het besloten feest kunnen kiezen uit twee cadeaus voor de jarigen. Pieter van Vollenhoven gaat het huis in Apeldoorn niet uit zonder een camera, maar kan nog wel bijdragen gebruiken voor zijn fotohobby.
Het alternatief is steun voor het noodhulpfonds van Slachtofferhulp, het zogenoemde Pieter van Vollenhoven Fonds. Dat geeft slachtoffers die buiten hun schuld in (financiële) problemen zijn geraakt een 'duwtje in de rug'.
In samenspraak met Van Vollenhoven is een muzikaal programma voorbereid onder de noemer 'Circle of Life', waarin volgens de organisatoren van het feest maatschappelijke betrokkenheid en muziek als verbindende factor centraal staan. De geschiedenis van de musical, een muziekvorm waar Van Vollenhoven erg van houdt, vormt daarvoor de basis.
Van Vollenhoven verjaarde officieel al op 30 april.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.