Meerdere gewonden door zwaar ongeluk Baarn

LAGE VUURSCHE - Door een frontale botsing in Baarn zijn zaterdagochtend zeker vijf gewonden gevallen. Op de provinciale weg bij Kasteel de Hooge Vuursche reden twee auto's op elkaar.
Hoewel het onderzoek nog niet is afgerond, lijkt het erop dat een groep van vier jonge vrouwen en een man uit Baarn, Soest en Eemnes met hun wagen op de verkeerde weghelft is beland en vervolgens op een tegenligger is gebotst. Achter het stuur in de andere auto zat een 34-jarige man uit Soest.
De hulpdiensten zijn lang bezig zijn geweest om de slachtoffers te helpen. Zo moest de brandweer enkele slachtoffers uit hun auto bevrijden. Ook de traumahelikopter is ter plaatse geweest.
De trauma-arts heeft twee slachtoffers begeleid naar het UMC Utrecht, onder wie de 34-jarige man. De andere slachtoffers zijn naar meerdere ziekenhuizen in de regio gebracht. Over hun toestand is niets bekend.
De politie verhoort de slachtoffers. Er zijn ook verklaringen van getuigen, maar die hebben niet goed gezien wat er is gebeurd, aldus de politiewoordvoerster.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.