Tippelaarster: Ik verbleef met klanten in gesloten sekshotel

UTRECHT - In het onlangs gesloten hotel aan de Utrechtse Balijelaan was wel degelijk sprake van prostitutie. Dat zeggen twee prostituees, waarvan er een werkzaam is op de tippelzone bij de Europalaan. Zij had ook geregeld afspraken met klanten in het hotel, laat ze aan RTV Utrecht weten.
De eigenaar van het Economy Hotel vocht woensdag in een kort geding de sluiting van zijn zaak aan. Hij kreeg vorige week te horen dat zijn hotel dicht moet omdat er volgens de gemeente prostitutie wordt bedreven.
De gemeente stelde via een mystery guest die zich voordeed als klant vast dat er sprake was prostitutie. De afspraak om elkaar te ontmoeten werd gemaakt via de website kinky.nl, daarna volgde de ontmoeting in het hotel.

KLANTEN WEIGEREN

De eigenaar van het hotel zei tijdens het kort geding er alles aan te doen om prostitutie in zijn zaak te voorkomen. Hij zou regelmatig klanten weigeren, soms met ruzie tot gevolg omdat de klant helemaal geen prostituee is.
Bovendien is het volgens de advocaat van de eigenaar moeilijk om een eventuele prostituee te herkennen. De vrouw die zich in zijn hotel prostitueerde kwam de zaak binnen met een levenspartner en hond en was daardoor niet als prostituee te herkennen, aldus de advocaat.
De eigenaar vreest voor een faillissement als de door de gemeente opgelegde sluiting van zes maanden daadwerkelijk doorgaat. Met het kort geding hoopt hij dat te voorkomen. De rechter doet op vrijdag uitspraak.

Tippelaarster: Ik verbleef met klanten in gesloten sekshotel

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.