Utrechts comedygezelschap haalt 2700 euro op voor goede doel

UTRECHT - Het Utrechtse comedygezelschap het Comedyhuis heeft dinsdagavond met een benefietshow 2700 euro opgehaald voor Stichting Laat Ze Maar Lachen. Dat geld gebruikt de stichting om leuke uitjes te organiseren voor kinderen die het thuis niet al te breed hebben.
Tijdens de uitverkochte show in de Cloud Nine van TivoliVredenburg waren er onder meer optredens van stand-up comedians Bart Melief, Ronald Smink en Pieter Jouke. Ook werd er kunst geveild zoals een canvas van de Utrechtse graffiti-artiest De Kabouter.
Dit was het vijfde jaar op rij dat het Comedyhuis het jaar afsloot met een benefietshow voor het goede doel. Eerder werd al geld opgehaald voor KNGF Geleidehonden, Fonds Gehandicaptensport, Diny's Diner en de Voorleesexpress. Comedyhuis-oprichter Jeroen Pater over waarom in 2014 voor dit goede doel werd gekozen: "Dit jaar kwam eigenlijk vrij snel Laat Ze Maar Lachen naar voren. Aangezien een aantal van ons ook vroeger in de bijstand heeft gezeten met ouders die het zelf niet al te breed hadden, sprak het een aantal leden erg aan."
Het Comedyhuis bestaat uit een groep Utrechtse stand-up comedians die regelmatig shows geven in TivoliVredenburg en andere locaties door heel het land.

Comedyhuis-oprichter Jeroen Pater over benefietshow in TivoliVredenburg

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.