Bureau Hengeveld succesvol in 2014

PROVINCIE UTRECHT - Bureau Hengeveld heeft een succesvol jaar achter de rug. Dankzij hulp van de kijkers werden maar liefst vijftig zaken opgelost. Vanavond zendt RTV Utrecht het jaaroverzicht van het opsporingsprogramma uit.
In totaal werden een kleine tweehonderd zaken behandeld, wat ruim tweeduizend tips opleverde. Presentator Sacharko Broere: "Het publiek heeft dit jaar weer fantastisch meegedacht, daarmee hebben we veel foute figuren van de straat kunnen halen en daar doen we het voor." Negenentachtig verdachten werden na uitzendingen van Bureau Hengeveld aangehouden. De politie bedankt de kijker dan ook voor de medewerking en de vele tips.
Het was een roerig jaar met veel grote zaken, liquidaties, de moord op oud-minister Els Borst en de afperser die de familie De Mol het leven zuur maakte. De vermissing van de Amersfoortse Kris en Lisanne in Panama maakte op Broere de meeste indruk. "Twee jonge vrouwen in de bloei van hun leven die het avontuur opzoeken en dat met de dood moeten bekopen, vreselijk.''

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.