Nieuwe landen op 45ste Vakantiebeurs

UTRECHT - De 45ste editie van de Vakantiebeurs heeft enkele nieuwe landen in de aanbieding. Moldavië, Roemenië en Litouwen laten over twee weken voor het eerst van zich zien en horen in Utrecht. Gastlanden zijn dit jaar Spanje en Curaçao.
Spanje is een van de populairste bestemmingen van Nederlanders en het land wil dat graag blijven, maar moet daarvoor volgens directrice Ana Román van het Spaans Verkeersbureau wel blijven vernieuwen. Ze wil onder meer vertellen dat Spanje meer is dan zon, zee en strand. Zo zal op de beurs veel aandacht zijn voor het binnenland.
Curaçao hoopt vooral meer Nederlanders te overtuigen om het vliegtuig te pakken naar het tropische eiland. Op de Vakantiebeurs staan onder meer de veelzijdige keuken van het eiland in de spotlights.

BELEVING

Naast Spanje en Curaçao zullen zich bijna 160 landen profileren op de grootste reisbeurs van Nederland. Meer dan ooit wordt bij deze editie ingespeeld op beleving. Er staan daarom veel activiteiten en proeverijen op het programma en er worden een jungle en een woestijn compleet met oase aangelegd.
De Vakantiebeurs zegt dat er dit jaar ook meer dan ooit lokale experts uitleg geven aan de bezoeker. De beurs opent op 14 januari.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.