Regio Utrecht toost op een nieuw jaar

PROVINCIE UTRECHT - Voor veel mensen is maandag de eerste werkdag na de kerstvakantie en traditiegetrouw is er veel aandacht voor de nieuwjaarbijeekomst. In veel gemeenten wordt er getoast op het nieuwe jaar en daar hoort ook een toespraak van de burgemeester bij.
De burgemeesters van Amersfoort en Utrecht zijn druk bezig geweest met hun speeches. Hoe die er precies uit gaan zien, is nog even afwachten. Er wordt tot het laatste moment aan de tekst gesleuteld, zegt burgemeester Bolsius van Amersfoort.
" Ik ben redelijk tekstvast maar ik ben ook redelijk van de improvisatie. Dus ik laat mezelf ook altijd verrassen door het momentum. Ik neem me voor om minder van het papier af te lezen, maar dat wordt nog een uitdaging. Ik heb nog aan aantal uur om dat goed te oefenen."
Cateringbedrijven zijn ook druk met de vele borrels, lunchbijeenkomsten en nieuwjaarsontbijten. Volgens cateraar Daily Déli in Amersfoort is het zelfs een stuk drukker dan voorgaande jaren. Volgens de eigenaar is goed te merken dat het weer wat beter gaat met de economie.

Burgemeesters Bolsius en Van Zanen over hun nieuwjaarstoespraak
Drukte bij cateraar Daily Déli in Amersfoort

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.